Στην DASE ξεκινήσαμε με όραμα μας να παρουσιάσουμε στην αγορά και στους πελάτες μας μία νέα οπτική των υπηρεσιών μηχανικού που να προσδίδει αξία στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Το όραμα μας βασίζεται στην φιλοσοφία να γίνουμε ο απαραίτητος συνεργάτης που θα δώσει λύσεις με τον οικονομικότερο και άριστο τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας.

Με την εμπειρία των στελεχών μας και γνώμονα το όραμα μας καταφέραμε να μπορούμε να παραδώσουμε υπηρεσίες ολικής υποστήριξης από την σύλληψη μίας ιδέας επένδυσης μέχρι την τελική λειτουργία της.

Για μας στην DASE επιτυχία είναι να μας αναγνωρίζουν ότι δίνουμε πραγματική προστιθέμενη αξία στους πελάτες και συνεργάτες μας κερδίζοντας και οι δύο πλευρές οφέλη από την συνεργασία.

Ο σεβασμός προς το κοινωνικό σύνολο, τις επιχειρηματικές αρχές και κυρίως τους ανθρώπους μας που είναι και το κεφάλαιο μας είναι  τα βασικά συστατικά της λειτουργίας μας.

Στόχος μας είναι να επενδύουμε και να βελτιωνόμαστε συνέχεια ώστε να επιτύχουμε αριστεία λειτουργίας και να είμαστε πρότυπο στην αγορά του engineering.